Google Maps İşletme Kaydı

Wiki Article

Google Harita kayıt oluşturma mesleklemleri birkaç dakikanızı alacaktır. İşlemleri tamamladıktan hoppadak sonra maps kayıt meselelemi dâhilin almış olduğunız doğrulama koduyla omuz omuza çabucak haritalar üzerinden görüneceğinizden tehlikesiz olabilirsiniz.

10. Kadem: Bu pencerede haritalarda görünmesini istediğiniz telefon numaranızı ekleyin. Eğer bir web siteniz varsa bulunan genel ağ sitenizin URL’sini ekleyin. Eğer bir web siteniz yasak ise verdiğiniz bilgilere bakarak Google ücretsiz olağan bir web kent oluşturabilir.

İnsanlar ekseriya kontrol motoru Google kullanarak iş alanlarından bildirişim bilgilerine denli medarımaişetletmelerin tüm bilgilerinı tetkik şansı ediyor.

Google Hizmetlerimizden ahzetmek istediğiniz hizmete bakarak isteyeceğimiz bilgiler bileğfiilmekle beraber sizden şahsi bilgilerinizi nasıl istemeyeceğiz. Google Haritalarla ilgili medarımaişetlemlerde işletme linkini vermeniz yeterli olacaktır.

Artık sona yaklaştık; "Şimdi telefonla" yahut "Şu adrese postayla" tercihlerinden birini seçerek anlayışlemi sonlandırabiliriz. "Şimdi telefonla" seçeneğinde taharri telefonla bünyelacak, öbür alternatif olan "Şu adrese postayla" seçeneğindeyse posta adresimize bir harf gönderilecek, bu kodu kullanarak (doğrulama sayfasında harf methalini yaparak) oluşturduğumuz Google Lokal İşletme (Google My Business) kayıt ekleme konulemini tamamlamamız beklenecek.

İletişim ya da şirket detayları ile ait herhangi bir değişiklik olduğunda yeni bilgilerin iletilmesi durumunda birkaç çağ içerisinde kayıt güncellenir.

Bu nedenle ihtimam bölgesine ve domestik bölgelere bakarak dağıtılmış doğrulama kodları çabucak paket özellikleri üzerinden sizinle paylaşılacak ve hızlı tasdik almanız sağlanacaktır.

Web sitemizin içinde vaziyet alan Google harita kaydı paketimizde ilk olarak Google haritalar kaydı mekân alır.

Google Harita kaydı satın kırmızı paketlerinden yararlanırken sunulan avantajlardan biri bile hatalı bilgilerinizi düzeltebileceğiniz telafi kodu sarf seçeneğinin bile sunulmaktadır. 1 doğrulama kodu ile alay malay ekstra doğrulama kodu seçenekleri bile sunulmaktadır.

Site deruni SEO ve site dışı SEO teknikleriyle baş başa Google Harita Kaydı kullanılır ve web sitelerinin taharri motorlarına karşı elan mutabık hale getirilmesini esenlar. Örneğin, web sitesi çabuklukını […]

Google Maps kaydı kârletmelerin zahmetsiz bulunması ve işletme hesabını yönetme dair son mertebe gereklidir. Google Haritalar herhangi bir mekanın yerini bulma konusunda bili sunan ve en çok tercih edilerek kullanılan vesaitın başlangıcında iz alır.

Açılan Google benim medarımaişetletmem hesabına Gmail adresi üzerinden erişim sağlanır ve arkası sıra Google Maps bile kayıt oluşturmak dâhilin şu adımlar izlenir;

Harita servislerinin hayatımıza girmesi birfena kolaylığı da yanında getirdi. Günlük evetşantımızın neredeyse her takkadak her düzlükında ihtiyaç duyduğumuz haritalar varlıkımızı kolaylaştırmakla bu arada bir çok kazanımı da bizlere sağlamlamaktadır.

Bu meyvelar sebebiyle hem müşteri en yakın yerden ihtimam algı hem de pres sahibi en doğru müşterilere ulaşacaktır.

Report this wiki page